Ana içeriğe geç

Profil

Daha fazla › Profil, hesap ayrıntılarınızı gösterir ve hesabın tamamını ilgilendiren eylemleri bir araya getirir: adınız ve resminiz, plan kullanımınız, verileriniz ve yedeklemeleriniz, ayrıca baştan başlama ya da hesabı silme seçenekleri.

Profil: Avatar, Görünen ad, E-posta ve Oluşturulma tarihi ile Hesap ayrıntıları; giriş sayısı ve Pro özellikleriniz ile Etkileşim ve etkinlikProfil: Avatar, Görünen ad, E-posta ve Oluşturulma tarihi ile Hesap ayrıntıları; giriş sayısı ve Pro özellikleriniz ile Etkileşim ve etkinlik

Hesap Detayları​

  • Avatar: hesabınız için bir resim seçmek üzere dokunun.
  • Görünen ad: diğer kişilerin gördüğü ad. Dokunun, yeni bir ad yazın ve Güncelle'ye dokunun. Ad boş olamaz. Yan menüde, BudgetChat Yapay Zekâ'nın karşılama mesajında, aile grubunuzun üyelerine ve paylaşılan bir bütçeye eklediğiniz işlemlerde görünür. Görünen ad yoksa uygulama Anonim gösterir.
  • E-posta: giriş yaptığınız e-posta adresi. Uygulamayı misafir olarak kullanıyorsanız burada bunun yerine Hesabı bağla görünür; Misafir hesabını bağlayın bölümüne bakın.
  • Oluşturulma tarihi: hesabınızı ne zaman oluşturduğunuz.

Etkileşim ve Aktivite​

  • Kontrol sayısı: uygulamaya kaç kez giriş kontrolü yaptığınız.
  • Plan limitleri ve kullanım (Pro'ya sahip olduğunuzda Pro özelliklerin olarak adlandırılır): her planın neleri içerdiğini ve kullanımınızın ücretsiz planın limitleriyle nasıl karşılaştığını açar. Uygulamanın ücretsiz planı var mı? sayfasına bakın.

Veri ve Yedeklemeler​

  • Aktif bütçe: üzerinde çalıştığınız bütçe. Birden fazla bütçeniz varsa görünür; değiştirmek için dokunun. Birden fazla bütçe sayfasına bakın.
  • Veri içe aktar ve Veriyi dışa aktar: işlemleri içeri alın ya da kendi kopyanızı kaydedin.
  • Son yedekleme: uygulamanın verilerinizi sunucularımızdan en son ne zaman aldığı. Yedekleme ve bağlantı durumu için dokunun; Yedekleme ve bağlantı durumu bölümüne bakın.

Sıfırlama ve Tehlike Bölgesi​

  • Baştan başla (Tüm işlemleri sıfırla ve ayarlarını koru): yalnızca bütçenin sahibine gösterilir. Baştan başlamak sayfasına bakın.
  • Hesabı sil: verilerinizi kalıcı olarak siler. Hesabınızı silme sayfasına bakın.
Bu sayfa yardımcı oldu mu?