Ana içeriğe geç

Hesabınızı silme

Yola devam etme zamanı geldiyse, Beyond Budget hesabınızı ve tüm verilerini her platformda uygulamanın içinden silebilirsiniz.

ipucu

Hesabınızı silmek, giriş yapmak kadar kolay olmalı. Verileriniz üzerindeki kontrolünüz bizim önceliğimizdir.

tehlike

Hesabınızı silmek kalıcıdır ve geri alınamaz. Başlamadan önce saklamak istediğiniz verileri dışa aktarın.

Hesabınızı silin​

  1. Daha fazla › Profil bölümüne gidin.
  2. En alttaki Sıfırlama ve Tehlike Bölgesi'ne kaydırın ve Hesabı sil'e dokunun.
  3. Uygulama Hesap silinsin mi? diye sorar ve bunun verilerinizi kalıcı olarak sileceğini hatırlatır.
  4. Emin olduğunuzu onaylayın:
    • Hesabınızda az veri varsa onay kutusunu işaretleyin.
    • Aksi takdirde uygulamanın gösterdiği sayıyı alana yazın. Daha uzun geçmişi olan hesaplar daha uzun bir sayı alır.
  5. Sil'e dokunun.

Uygulama hesabınızı ve verilerini siler, oturumunuzu kapatır ve giriş ekranına döner.

Apple ile mi giriş yaptınız?

iOS'ta Apple ile Giriş Yap kullanıyorsanız, uygulama hesabı silmeden önce Apple ile bir kez daha onaylamanızı ister. O adımı iptal ederseniz hesabınız korunur.

Pro aboneliğiniz mi var?

Hesabınızı silmek, Google Play veya App Store üzerinden satın alınan bir aboneliği iptal etmez. Aboneliği satın aldığınız mağazada iptal edin. Pro'ya yükseltme sayfasına bakın.

Sadece yeni bir başlangıç mı istiyorsunuz?​

Hesabınızı korumayı ve bütçenize baştan başlamayı tercih ederseniz, bunun yerine aynı bölümdeki Baştan başla'yı kullanın. Baştan başlamak sayfasına bakın.